po ngarkohet...

Type to search

Udhëtari kohor që pretendon të ketë dalë nga viti 6491 kalon testin e të vërtetës

Kuriozitete

Udhëtari kohor që pretendon të ketë dalë nga viti 6491 kalon testin e të vërtetës

Ndaje me miqtë

Nëse shkojmë me atë që thotë “Udhëtari kohor”, atëherë ai ka jetuar më shumë se shekuj në të ardhmen, por, mbeti i mbërthyer në këtë kohë për shkak të disa vështirësive teknike.

Po sikur të kuptoni se e gjithë koncepti i udhëtimit në kohë dhe jetës në planetë, po sikur të gjesh një “njeri” që ecën nëpër rrugë dhe pretendon të jetë “Udhëtari kohor”.
James Oliver, i cili kaloi një test zyrtar të detektorëve të gënjeshtrave, pretendon se ai është një “udhëtar i kohës” i cili është me origjinë nga viti 6491 dhe është mbërthyer këtu në vitin 2018 për shkak se makina e kohës u prish, transmeton lajmi.net.

Pas kërkesës së tij, ekspertët paranormal u tronditën kur e panë Oliverin duke kaluar testin e detektorit të gënjeshtrës, i cili tregoi se çdo gjë që ai po thoshte ishte e vërtetë. Nëse shkojmë me atë që thotë “Udhëtari kohor”, atëherë ai ka jetuar më shumë se shekuj në të ardhmen, por, mbeti i mbërthyer në këtë kohë për shkak të disa vështirësive teknike.

ApexTV i cili fokusohet në ngjarjet paranormale bëri testin e detektorit të gënjeshtrës në James, të cilën më vonë e ngarkuan në Youtube. Ajo zbuloi disa “të vërteta” të çuditshme dhe të pabesueshme rreth tij dhe prej nga ai vjen.

Në video, fytyra e Oliver dhe fytyra e intervistuesit janë të paqarta dhe zëri është i shndërruar për arsye private. Në intervistë kur iu kërkua të konfirmonte nëse ai ishte me të vërtetë një “udhëtar i kohës”, për këtë ai u përgjigj me një theks britanik: “Po, unë jam një udhëtar i vërtetë”.

Pas konfirmimit të tij, ai është pyetur për makinën e kohës dhe vendndodhjen e tij, për të cilën ai u përgjigj se ai tha se ai nuk mund të zbulojë ndonjë informacion të tillë.

Sipas Oliver, vitet e tij janë të ndryshme nga vitet tokësore, sepse planeti i tij në shtëpi është shumë larg nga toka – planeti i tij i shtëpisë është aq larg sa Toka është nga dielli. Kur u pyetën për anën teknike dhe llogaritëse të botës së tij, për këtë ai u përgjigj: “Por ne kemi matematikanë shumë të talentuar që punojnë ditë e natë … për të llogaritur marrëdhëniet midis viteve tona dhe viteve të planeteve dhe qytetërimeve të ndryshme që ne pasi këto llogaritje janë të plota, unë jam nga viti juaj 6491. ”

Oliver ka një theks të fortë Birmingham me një prekje të theksit amerikan dhe i përket hapësirës së jashtme. Ka disa gjëra interesante që ai zbuloi gjatë gjithë ngjarjes.

Lini komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *