LOADING

Type to search

Parlament

Grupi parlamentar i PD, Basha: Duhet të çlirojmë qeverisjen nga krimi!

Share

Pas mbledhje së grupit parlmentar të Partisë Demokratike, Kryetari i PD, Lulzim Basha tha se është prioritet madhor çlirimi i qeverisë nga krimi.

Mësohet se në nisje të sesionit të ri parlamentar, kryetari i PD m egrupin parlamentar diskutoi rreth strategjisë së të opozitës në parlament, si dhe qëndrimeve ndja zhvillimeve rreth reformës në drejtësi, situatës gjithnjë e më të rëndë të sigurisë, korrupsionit si dhe kolapsit ekonomik

Në lidhje me reformen në drejtësi Basha tha se të pakten 11 gjyqtarë janë mbajtur jashtë rregullave pas vettingut. Kjo është, sipas tij një Reformë e e diskredituar ndërsa procesi i vettingut i korruptuar

Mësohet se me grupin parlmentar të Partisë Demokratike, Kryetari i PD, Lulzim Basha do të zhvilloj edhe një takim para seancës plenare të orës 17:00.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *